Vaartocht Vincent van Gogh op De Dommel in Den Bosch

Met twaalf gloednieuwe gedichten van de slamdichters Jee Kast uit Brussel, Loren Brouwers uit Den Bosch en Rotterdammer Marco Martens wordt het leven van Vincent van Gogh belicht tijdens een vaartocht op De Dommel. De Eindhovense zangeres Iris Penning heeft speciaal voor deze tocht 80370-romans-over-vincent-van-goghtwee pakkende liedjes geschreven.
Den Bosch is de enige stad in Nederland waar Vincent van Gogh wordt herdacht met vaartochten tijdens welke gedichten en liedjes te horen zijn. Alle teksten zijn speciaal voor deze tocht geschreven en ingesproken dan wel gezongen.

In de gedichten moest het onder meer gaan over het Brabantse boerenleven dat Van Gogh heeft geschilderd maar ook over de veel meer kleurrijke Franse schilderijen. En natuurlijk over zijn depressies en de relatie van Vincent met zijn broer Theo.

De Vincent van Goghvaartochten staan gepland op elke vrijdag, zaterdag en zondag van het vaarseizoen, telkens om 14.00 uur. Vertrek is altijd bij Bastion Oranje aan de Zuidwal in Den Bosch.   Een Varen met Vincent-vaartocht kost 14,50 euro per persoon,  groepen van  acht personen en meer kunnen ook op andere dagen boeken.

Voor alle dagen geldt dan men vooraf moet reserveren!!!!!!!!!!!
De gedichten en liedjes die tijdens de boottocht te horen zijn, zijn opgenomen in een boekje dat onder meer verkrijgbaar is bij de boot.

Reserveren voor de vaartochten en informatie inwinnen kan via info@vaarmetvangogh.nl. Zie ook www.vaarmetvangogh.nl